Video-undervisning

Velkommen til Golden Media undervisning i hjemmesidesystemet Joomla.

For at se videoerne, må du tilmelde dig for at få et login. Tilmeld dig her

Du har her mulighed for at gennemgå en række videoer, der viser dig hvordan du arbejder med Joomla 2.5, og hvordan du opretter kategorier, artikler, menupunkter og moduler.

Der er desuden videoer, der viser hvordan du sætter videoer, slideshows, nyhedsbreve og en Eventliste op på din hjemmeside.

Alle videoerne bliver vist via streaming, hvilket betyder, at du kan klikke hvor som helst på tidslinjen og starte videoen fra det punkt - uden ventetid.


Hvis du oplever problemer med at se videoerne, er det sikkert fordi din Flash cache skal tømmes.

Sådan gør du:

  1. Adobe Website Storage Settings panelGå til Adobe Flash Player Settings Manager website ("Website Storage Settings Panel").
  2. Klik "Delete All Sites" for at slette cache på alle sites du har besøgt. Klik "Confirm" for at fortsætte. Eller klik på et enkelt site-navn under "Visited Websites" og klik "Delete Website" for at slette cache for et specifikt site. Klik "Confirm" for at slette cache der hører til det site du har valgt.
  3. Du kan også vælge at ændre den tilladte størrelse for cache på www.goldenmedia.dk, så du ikke behøver at slette cachen så ofte. se billede.